دقت به فلوئور از لحاظ فیزیولوژیک در مقدمه به خاصیت سمی آن معطوف شد . در سال 1937مقالات ابتدایی پیرامون خواص مسمویت زائی فلوئور در صورت های بخش اعظم حاد آن، توسط Rohlom بصورت مطلب ای کلاسیک ارائه شد . 

ماشین جوجه کشی

آلودگی صنعتی گیاهان و به کارگیری از فسفات حاوی فلوئور به عنوان مکمل های معدنی جهت تسریع رویش گیاهان توجه محققین را نسبت به چگونگی توزیع فلوئور در خاک، گیاهان و بافت های حیوانی و نیز روش های پیشگیری و در دست گرفتن فلوروزین مزمن و هم فاکتورهایی که تحمل نسبت به این عنصر را در گونه های و متعدد حیوانی پایین تأثیر قرار می دهند، برانگیخت . 

منابع 

فلوئور: اکثر مدل های گیاهی ظرفیت محدودی برای جذب فلوئور از خاک دارند، بطور کلی غذای غیر آلوده و کثیف بندرت می تواند استدلال نخستین و حساس در فلوروزیس مزمن حیوان‌ها اهلی باشد . منشا کلیدی فلوئور برای احشام غذاهای تجاری مهیا می‌باشند که دربردارنده کامل کننده فسفات غنی از فلوئور می باشند .منابع متفاوت فلورو آپاتیت ( سنگ های فسفاته) بطور وسیعی از نظر مقادیر فلوئور تفاوت دارا‌هستند که این متعلق به منشاء آنهاست . البته در اکنون حاضر بطور معمول این سنگ ها با به کارگیری از حرارت فلوئور زدایی می شوند بدونآنکه قابلیت و امکان استفاده از فسفر آن‌ها کاهش یابد . 

پودر گوشت و مواد زائد کشتارگاهی صرفا هنگامی که دربردارنده مقادیر بالایی از استخوان باشند، مبداء مهمی از فلوئور محسوب می شوند . بقیه ترکیبات با منشا حیوانی بطور پایداری، مقادیر پایینی فلوئور دارا هستند زیرا بافت های نرم و مایعات تن بندرت بیش از 2-4 میلی گرم فلوئور در ماده خشک خود دارند . 

آب آشامیدنی هم در موقعیت عادی منشا مهمی از فلوئور نمی باشد .Harveyدر سال 1952 گزارش نمود که فلوروزیس مزمن در حیوان ها به دنبال مصرف آبی‌رنگ که به طور غیر طبیعی دربردارنده فلوئور بالا بوده می باشد بروز نموده و این در حالی است که این آب ها از چشمه ها یا چاه های عمیق سرچشمه می گیرند و یا در آبشخورها ویا حوضچه های تخلیه چاههای عمیق جریان دارند . که در فوران های آتشفشانی با گرد و غبار آتشفشانی دربردارنده فلوئور بالا آلوده و کثیف شده اند . 

میزان خطری که یک منبع فلوئور بطور مشخص و معلوم ایجاد می کند، خیر صرفا با مقداری از آن که مصرف می شود بلکه با اعتنا به مسیری که متابولیزه می شود نیز تعیین می گردد . متأسفانه اطلاعات کمی در موضوع قابلیت و امکان به کارگیری فلوئور در غذاهای ارگانیک وجود دارااست ولی احتمالاً میزان آن بالاست . 

تحقیقاتBorges و همکارانش در سال 1998 در برزیل نشان داد که در طیور گوشتی، کبد و قلب نسبت به سایر بافت های قابل انعطاف احتباس فلوئوراید بالاتری داشته اند . 

البته آنچه به لحاظ می برسد این می باشد که کلیه غذاهای ارگانیک مقادیر کافی فلوئور را در حد نیاز حیوانات تأمین می نمایند و موضوع مسمومیت با فلوئور فراوان بارزتر از فقدان آن به چشم می خورد . 

فلوئور یک سم دوچندان تجمع پذیر می باشد و علامتها بالینی آن ممکن است برای هفته های طولانی یا این که ماهها در حیواناتی که مقادیر متوسطی از فلورادی را مصرف را مصرف کرده اند، پیدایش نکند . 

فلوئور 

چه است و در جیره طیور چه نقشی دارد حیوان‌ها با دو مکانیسم در برابر اثرات زیان آور فلوئور مراقبت می شوند . 

ترشح فلوئور به ادرار و تجوع فلوئور در استخوان و تخم مرغ دلایل 

ناشی از مسمویت در طیور: طیور نسبت به مقادیر بالای فلوئور از دسته های مقاوم هستند و طبق گزارش Gerry و همکارانش در سال 1949 ، ماکزیمم میزان بدون خط فلوئور در جیره برای جوجه های در هم اکنون رشد و مرغ های ماده بالغ به ترتیب 300-۴۰۰ و ۵۰۰-۷۰۰ میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک ( بصورت سنگ فسفات) غذای تهیه و تنظیم گردیده می باشد . در سال 1960 Muhler و Bixler بیان می کنند که در صورتی که نسبت چربی در جیره مضاعف شود، اثر ممانعت از رشد فلوئور بیش از حد مجاز، درجوجه ها عمده می شود . 

Guenter و Hahn در سال 1986 اعلام گردند که توزیع فلوئور در مرغ های مادر و تخمگذار که با فلورید سدیم تغذیه شده اند و به دو صورت می باشد: مقادیر پایین ( 100 میلی گرم در Kgماده خشک) که ارتقاء در غلظت فلوئر استخوان درشت نی را سبب می شوند و این در حالیست که در سایر نقاط بدن تجمع یه خرده رخداد می افتد و کاهشی در تولید تخم مرغ ایجاد نمی شود، مقادیر بالا(۱۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک غذا) که سبب می شوند که فلوراید در پوسته تخم مرغ، کلیه ها، کبد، پلاسما و عضله( به ترتیب کاهش مقدار × تجمع یابد در زمان 12 روزه این آزمایش، پرریزی زودرس اتفاق به زمین خورد که به بدون چاره پرنده ها تولک برده شدند، اسهال جزئی فیس داده، اشتها و مصرف خوراک کاهش یافته البته مرگ و میز تغییری نکرده می‌باشد که این موردها اخیر را می توانایی به رسوب فلوئور در تخم مرغ هایی که نهاده می شوند نسبت اعطا کرد که این خود می تواند به قابلیت و امکان جوجه در آوری جراحت برساند . 

همچنین محققان دیگر نیز نشان داده اند که زمانی فلوئور جیره جوجه ها افزایش می یابد رشد و مصرف خوراک کاهش می یابد . 

از گزاره منابع حضور فلوئور در جیره، سنگ های فسفاته از جمله دی کلسیم فسفات می باشند که به مراد تأمین فسفر و کلسیم به جیره های غذایی طیور افزوده می گردد . 



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: فلوئور ,مقادیر ,شوند ,نسبت ,طیور ,جیره ,کیلوگرم ماده ,مصرف خوراک ,خوراک کاهش ,جیره طیور ,غذاهای ارگانیک
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

... خانم پز سازه های آبی Alvin خونِ جوشانِ امام حسين عليه السلام اقالیم فروشگاه خرید و فروش محصولات آموزش زبان انگلیسی نوشته هاي... خونسو کده Iran West North